Centara Grand Beach Resort

Stranden ved Centara Grand Beach Resort på Koh Samui, Thailand

  • • Skønne omgivelser
  • • Morgenmadsbuffet inkluderet
  • • Ved den fantastiske strand

Forkæl dig selv og dine med en førsteklasses ferie på et førsteklasses hotel på kokosnødde øen Koh Samui. Her bor du med rolig beliggenhed direkte på stranden med mange skønne faciliteter. En skøn stund i jacuzzien og en massage i hotellets spa er altid herligt, og hvad med at runde dagen af i solnedgangen på tennisbanen.


Værelsestyper

Dobbelt-værelser for 2-3 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Rating for Centara Grand Beach Resort

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 0 m
Pool
Børnepool
Restaurant
Bar
All Inclusive
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Et paladslignende hotel, hvor du tilbydes førsteklasses service og eksklusive omgivelser med en smuk anlagt tropisk have. Rolige omgivelser direkte ved stranden med eget vandsportscenter. Poolområde med separat børnepool. Jacuzzi. Solstole, parasoller og håndklæder. Roomservice. Gratis wifi. Vaskeservice.

Restaurant med á la carte-menu og 2 barer, Snackbar. Dagaktiviteter og musikunderholdning om aftenen. Gratis beach volley, bordtennis, billard, badminton og fodbold. Tennis mod betaling i enden af hotellet. Dykning og vandsport mod betaling. Gratis fitness-faciliteter. Spa og frisør. Spa-pakke på 3,5 eller 7 timer med valgfri behandling kan tilkøbes.Børneklub i hotellets regNærliggende barer kan virke forstyrrende i nogle værelser. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag.

Værd at vide

Ved indcheckning kræves et depositum på 5000 baht. Hvis du betaler med kreditkort, trækkes summen herfra, og tilbagebetales på kortet ved udcheckning.

Find ferien

Klik på "book" for prisinformation

Book

Adresse og telefonnummer

38/2 Moo 3, Borpud, Chaweng Beach
Suratthani
84320 Koh Samui
Tlf.: +66 (0) 7723 0500