Rejser til Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah er:

  • • De smukkeste strande
  • • Afslappende ferie
  • • Gode udflugtsmuligheder

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Ras Al Khaimah er det perfekte rejsemål for os skandinaver. Her venter fantastiske strande med hvidt sand og en ustresset hverdag! Shoppingmulighederne er store og verdensmetropolen Dubai ligger blot 1 time væk.

Fakta om Ras Al Khaimah

Tidsforskel

Dansk tid +2 timer (ved dansk sommertid) og +3 (ved dansk vintertid).

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en middag er ca. 180 DKK pr. person. Alkohol er meget dyrt.

Transfer

Ventetid i lufthavnen kan forekomme. Fra lufthavnen i Dubai til hotellerne i Ras al Khaimah tager det ca. 1,5-2 timer. Bemærk at transfertiderne kan variere kraftigt afhængigt af trafiksituationen. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.


Senest 3 uger før afrejse vil du modtage dine billetter via post eller e-mail. Her vises flytiderne til og fra Dubai, samt tiderne for indenrigsflyvningen.
Du får både billetter fra København til Dubai, samt billetter til indenrigsfly tilsendt inden afrejse til Dubai.


Venligst vær opmærksom på, at ved check-in i den lufthavn du rejser fra, bedes I vise begge billetter og spørge om det er muligt at checke bagagen hele vejen igennem til Dubai. Dette er dog ikke noget SAS er forpligtet til, da det er 2 separate billetter.
Såfremt dette ikke kan lade sig gøre, vil I blive nødt til at hente bagagen ved ankomst i København, og derefter skal bagagen checkes ind igen ved videreflyvning med Emirates til Dubai. Det samme gælder ved hjemrejse fra Dubai, hvor Emirates ikke er forpligtet til at checke bagage igennem til endelig destination i Danmark, hvis det ikke er København.

Der vil altid være en rejseleder, som tager imod ved ankomst. Dog er der normalt ikke rejseleder med i lufthavnen i forbindelse med hjemrejse. Skulle der opstå problemer, vil man altid kunne få fat i rejseleder på det døgnåbne servicetelefonnummer, der står på billetten.

Strande

Ras Al Khaimah har fantastiske strande med krystalklart vand. Der er meget plads på strandene.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 22°c
feb 23°c
mar 26°c
apr 30°c
maj 35°c
jun 37°c
jul 38°c
aug 38°c
sep 36°c
okt 33°c
nov 29°c
dec 24°c
Læs mere om vejret

Turistskat på hotellet
Efter nye regler fra turistmyndigheden i Dubai skal alle hotelgæster betale en turistskat på destinationen, direkte til hotellet ved udcheckning. Afgiften gælder pr. værelse og pr. nat, og varierer efter hotellets klassificering (hotellets egne, ikke Apollos sole). Afgiften er mellem 10-20 AED. Denne afgift er ikke inkluderet i rejsen pris.