Gratis film til ferien med Apollo

Gratis film til ferien med Apollo

Vi kan nu introducere endnu en fordel, når du rejser med os, da vi har indgået et samarbejde med Nordisk Film, hvor du kan få gratis film med på ferien til både børn og voksne. Med Min Bio er børnene underholdt med mange af deres favoritfilm, og med Dansk Filmskat kan du se eller gense dine egne favoritter. 


Min Bio

Tag Min Bio med i kufferten og se børnenes favoritter offline

Med Min Bio fra Nordisk film, kan I downloade børnenes favoritter og tage dem med jer uanset, hvor turen går hen. Så har I altid kvalitetsunderholdning lige ved hånden til flyveturen, transfer til hotellet, ventetiden på restauranten eller pausen under parasollen.

I kan downloade lige så meget indhold, som jeres tablet eller smartphone har plads til og gemme det i op til 30 dage ad gangen. 

Når I rejser med Apollo, kan I bruge Min Bio gratis i en måned. Jeres login til Min Bio får I en uge før jeres ferie.

Abonnementet fortsætter til 49 kr. om måneden og kan opsiges til hver en tid.

Gratis film for børnene på ferien


Dansk Filmskat

Tag Olsen Banden og Den Eneste Ene med på rejsen

Med Dansk Filmskat fra Nordisk Film kan du se en perlerække af både nye og gamle danske film på tablet, smartphone og computer. Vil du gense alle Olsen Banden filmene eller klassikere med Dirch Passer? Eller hvad med nyere film som Inkasso og Den Eneste Ene?

Dansk Filmskat kan benyttes over hele verden, så længe du har adgang til internettet. Hver uge er der nye filmoplevelser at se frem til.

Når I rejser med Apollo, kan I bruge Dansk Filmskat gratis i en måned. Jeres login får I en uge før jeres ferie.

Abonnementet fortsætter til 49 kr. om måneden og kan opsiges til hver en tid.

Gratis film til ferien for voksne